Betalningsalternativ 

Kortbetalning

Betala enkelt och säkert med VISA eller Mastercard

Fakturabetalning

”Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 19 kr.
För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.
Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för
närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag.
Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr
tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens
kreditvärdighet.”

Information om ångerrätt
Information om ångerrätt ”Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.” 
Information om pantsättning 

Information om pantsättning
”Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.”

Leveranstid

Din beställning skickas normalt 1-3 arbetsdagar efter att din order registrerats.Gäller dock med reservation för slutförsäljning och eventuella leveransförseningar. Alla varor skickas som brev eller paket med Posten. Du hämtar ut din vara hos ditt postombud eller om varan inte är för stor kan du få den direkt hem i din brevlåda.

Beställningsvara: beställer du en vara som är märkt som beställningsvara innebär det att vi kommer att kontakta dig hur lång leveranstiden blir.

Frakt

Fraktkostnad
Fraktkostnaden är 39 kronor. Fraktfritt när du handlar över 500 kr.

Har du vägarna förbi Oskarshamn kan du hämta ut din vara hos oss i butiken. Då slipper du fraktkostnaden. Vi har öppet måndag-fredag 10-18 lördagar 10-15.
Vi finns i Gallerian. KARaMELL Flanaden 2, 572 30 Oskarshamn

Transportskada                
Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig omedelbart kontakta oss på telefon 0491-77662 så att vi kan rätta till felet. En reklamation ska vara anmäld till oss senast fem dagar från att du har hämtat ut din vara.

Vi skickar dig en retursedel för att du fraktfritt ska kunna returnera den trasiga varan. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Reklamation vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

Ej uthämtat paket
Observera att paketet ligger hos ditt postombud i 14 dagar varefter det returneras till oss. Vid outlöst paket som går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig minst 300 kronor oavsett köpsumma för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

 

Retur & Byten
Du har full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit varan. Önskar du returnera eller byta en vara står du själv för returfrakten tillbaka till oss. Det enklaste sättet att returnera eller byta en vara är att du kommer in med den till vår butik i Gallerian i Oskarshamn. Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar.

Har du inte möjlighet att komma in med varan till butiken så går det självklart bra att skicka den tillbaka till oss. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sätter vi in pengar på ditt konto, eller skickar varan som du vill byta till. Vid en retur betalar vi endast tillbaka värdet på varan, ej frakt och eventuell fakturaavgift.

Observera att på varor som är beställningsvara gäller inte öppetköp eller bytesrätt.

Reklamation
Om du det på något sätt skulle vara något fel på din vara kontaktar du oss direkt på info@litenkaramell.se

 

Dina uppgifter
Du kan känna dig trygg i att uppgifterna du lämnar i samband med ett köp inte kommer att användas av andra än litenkaramell.se

 

Leverans till annan mottagares adress
Vill du att leveransen ska ske till annan mottagares adress klickar du i rutan Ange alternativ leveransadress och fyller i den rätta leveransadressen där. Leverans till annan adress kan endast ske vid kortbetalning.


Presentinslagning

Precis som i vår butik slår vi in din vara i ett fint paket helt kostnadsfritt

Vi kan självklart skicka din present eller julklapp direkt till mottagaren. Skriv en personlig hälsning så att mottagaren vet att paketet är från dig. Vi skriver för hand din hälsning på ett kort. 
Vi tar självklart bort prisuppgifterna.